Skal damp lukte?

En av mange fordeler med e-sigaretter er at det verken ryker eller lukter. Men er nå det helt sant?

Samboeren min kommenterer stadig lukten når jeg prøver å dampe innendørs. For å kunne dampe innendørs er jo en av mange fordeler med elektriske sigaretter, ikke sant? Etterhvert har jeg blitt henvist til plassen under kjøkkenvifta og fått klare signaler om at verandaen er neste stopp. Jeg får noen kjipe flashbacks tilbake til min tid som storrøyker.

Er samboeren min hypersensitiv eller er det virkelig slik at elektriske sigaretter lukter? Og kanskje enda et spørsmål som er minst like viktig: Lukter elektriske sigaretter ille?

Velg riktig e-juice

Første triks er å velge riktig e-juice. Er det viktig for deg å ikke avgi noen lukter, finner du bare en luktfri e-juice. Og voila, du kan dampe i vei på jobb, på kino, på restauranten, på bussen og alle andre steder.

Det er først og fremst søte juicer som avgir lukt. Liker du at det lukter litt søtt (mange gjør det), velger du denne juicetypen. Misliker du lukta, dropper du den søte juicen.

Sterke juicer avgir mer lukt enn svake, naturlig nok.

Spesielle juicer avgir ikke nødvendigvis mer lukt, men henger mer i lufta.

Vær oppmerksom på lukter som allerede er i rommet

Har samboeren din en spesiell parfyme eller deo? Den lukten kan kollidere med e-juicen din.

Allergi

Enkelte mennesker er allergiske. Vi reagerer ulikt på det som befinner seg i lufta.

Vær høflig

Det er alminnelig høflighet å tilpasse seg andre. Er du hjemme hos deg selv gjør du selvfølgelig som du selv vil. Er du på besøk hos andre eller i det offentlige rom, må du ta hensyn. Kjør “safe” og ikke bruk damp som kan oppfattes som plagsom av andre.

 

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Be Sociable, Share!

Legg igjen en beskjed

Sponsored by Norsmoke