Kan en elektrisk sigarett være sunn?

En elektrisk sigarett er et nytt og velsmakende alternativ til en vanlig sigarett – men med klare helsemessige fordeler. Elektrisk røyk inneholder verken tjære, karbonmonoksid eller aceton (som alle finnes i vanlige sigaretter), og er derfor helt lovlig å røyke – selv på steder hvor røyking av tobakksigaretter er forbudt.
En elektrisk sigarett får strøm fra et oppladbart lithium-ion batteri, og krever derfor ikke lighter for å tenne, og det drøye batteriet varer i opptil 160 drag på en lading, noe som tilsvarer 12-13 vanlige tobakssigaretter. Ved første drag aktiveres varmeelementet, og det frigis en vanndamp samt og nikotin blandet med utsøkte smakesstoffer, noe som gir en helt spesiell opplevelse når du røyker.
For å opprettholde følelsen av å røyke er vanndampen spesielt konstruert for å etterligne røyken av en sigarett, og faktisk er det også montert en liten LED-diode på enden av sigaretten. Når e-sigaretten er aktivert, begynner LED-dioden å lyse. Det gir e-sigaretten sin egen “glød”.
Filteret er utskiftbart og leveres med eller uten nikotin i mer enn 12 forskjellige smaker.

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Be Sociable, Share!

Legg igjen en beskjed

Sponsored by Norsmoke