Hvilke utfordringer har vi med elektrisk røyk?

En elektrisk sigarett – også kjent som e-sigarett, elektronisk sigarett eller elektrisk sigarett – fungerer som en vanlig sigarett, men inneholder ikke de tusenvis av skadelige stoffer som man er vant med fra alminnelige sigaretter. I tillegg er den designet for å se ut som en vanlig sigarett, alt fra “røyk” til den røde gloa i enden. Dette gjør at du ikke trenger å endre dine vaner og som letter overgangen fra å røyke tobakk til å røyke e-sigaretter.
Den elektriske sigaretten er et høyutviklet, moderne produkt som består av et oppladbart batteri av høyeste kvalitet, et varmeelement som frigjør nikotin og kondensert vanndamp, samt et utskiftbart filter som inneholder naturlig nikotin og godkjente smakstilsetninger etter ditt valg. En elektrisk sigarett inneholder således ingen tjære, karbonmonoksid eller aceton, som finnes i vanlige sigaretter, og er derfor ikke fare for verken røkeren eller dens omgivelser. Filtrene kan leveres med eller uten nikotin i mer enn 12 forskjellige smaker. Det oppladbare, langvarig litium-ion batteriet varer i opptil 160 drag på en lading, noe som tilsvarer 12-13 sigaretter.

Men hvordan fungerer en elektrisk sigarett?

Når du tar et drag av en e-sigarett, aktiverer en sensor i sigaretten som både styrer varmeelementet og liten LED-pære som sitter i enden av sigaretten. Dette resulterer i at vanndamp med nikotin trekkes inn i lungene og blåses ut igjen som “røyk” mens “gloa” lyser. Det er et oppladbart, drøyt lite litium-ion batteri som gir strøm til varmeelementet, og derfor er det ikke nødvendig med ild for å holde elektriske sigaretter i gang.

Filteret kan leveres med eller uten nikotin, og det er mulighet til å velge fra en myriade av forskjellige smaker, slik at du kan finne din egen favorittkombinasjon.

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Be Sociable, Share!

Legg igjen en beskjed

Sponsored by Norsmoke